Virtuaalisisustus

Ketterä palvelu asuntomyynnin tueksi

Tehosta asuntomyyntiä!

Virtuaalisisustus on asuntojen ja kiinteistöjen virtuaaliseen kalustamiseen keskittynyt palvelu.Laadukkaat myyntikuvat ovat kiinteistövälittäjän tai asunnon myyjän suuri apu myynnissä. Palvelumme mahdollistaa tyhjien ja kalustamattomien asuntojen virtuaalisen kalustamisen erittäin kustannustehokkaasti valokuvien ja 3D-mallinnustekniikan avulla. Lopputuloksena on upeat, tunnelmalliset ja korkealaatuiset kalustetut valokuvat. Virtuaalisisustuspalvelussa emme tee koko huonetilasta 3D-mallia, vaan mallinnamme vain kalusteet valokuvan päälle. Tämä nopeuttaa prosessia huomattavasti sekä säästää kustannuksissa. Tästä syystä voimme tarjota palveluamme erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Myös toimistotilojen virtuaalisisustukset!

Liu’uta hiirtä kuvan päällä, niin näät miten virtuaalinen sisustus herättää asunnon henkiin!

Liu’uta sormeasi kuvan päällä, niin näät miten virtuaalinen sisustus herättää asunnon henkiin!

Miksi virtuaalisisustus?

v

Tunnelma

Korkeatasoisilla kuvilla luodaan asunnosta laadukasta mielikuvaa ja autetaan näin ostopäätöksen syntymistä. Sisustettujen kuvien avulla ostajaehdokas pystyy paremmin kuvittelemaan asunnon omaksi kodikseen.

Tilan mittasuhteet

Kalusteet auttavat hahmottamaan eri tilojen mittasuhteet. Tämä on erityisen tärkeää juuri kalustamattomissa huoneistoissa.

Laatu

Tuottamamme kuvat ovat korkealaatuisia ja ne soveltuvat niin web-, kuin painettuunkin käyttöön (esitteisiin yms.).

Vaivattomuus

Valmiit virtuaalisesti sisustetut kuvat saat nopeasti ja helposti.

Myyntiaika

Laadukkaalla myyntiaineistolla on tutkitusti positiivinen vaikutus asuntojen ja kiinteistöjen myyntiaikaan. Virtuaalisisustus nopeuttaa myyntiprosessiasi!

Hinta-laatusuhde

Virtuaalisisustus on perinteiseen asunnon stailaukseen verrattuna erittäin kustannustehokas vaihtoehto.

Referenssikohteet

Toimintamalli

Valokuvaus

Ensin asunto valokuvataan. Voit käyttää omaa luottovalokuvaajaasi. Parhaan lopputuloksen saamiseksi valokuvien tulisi olla ammattilaisen ottamia korkealaatuisia valokuvia. Huom! Valokuvaus ei kuulu meidän palveluumme, vaan astumme mukaan vasta kun valokuvat virtuaalisisustetaan.

Virtuaalinen sisustus

Valokuvat sisustetaan 3D-kalusteilla mahdollisimman realistisesti ja korkeatasoisesti, sinun mahdolliset toiveet huomioiden. Tämä vaihe kestää 2-3 työpäivää.

Valmis!

Valmiit kuvat toimitetaan sinulle. Saat käyttää kuvia vapaasti parhaaksi katsomallasi tavalla asunnon myynnissä ja markkinoinnissa.

Hinnoittelu

Asunto XL

Virtuaalisisustettavia kuvia yli 5kpl
140€/kuva (sis. alv. 24%)

  Toimistotilojen virtuaalisisustukset alk. 200€ /kuva (sis. alv 24%).

  Riku Haaramäki

  Graphic Designer

  aito_phone_graphics     +358 505282914
       toimisto@aitographics.fi

  Y-tunnus: 2710945-2