Virtuaalisisustus

Ketterä palvelu asuntomyynnin tueksi

Tehosta asuntomyyntiä!

Uusi asuntojen ja kiinteistöjen virtuaalisisustukseen keskittynyt palvelu on täällä. Laadukkaat myyntikuvat ovat kiinteistövälittäjän tai asunnon myyjän suuri apu myynnissä. Virtuaalisisustukseen keskittynyt palvelumme mahdollistaa tyhjien ja kalustamattomien asuntojen virtuaalisen kalustamisen erittäin kustannustehokkaasti upeiden, tunnelmallisten ja korkealaatuisten 3D-mallinnuskuvien avulla. Virtuaalisisustuspalvelussa emme tee koko huonetilasta 3D-mallia, vain kalusteet  joka nopeuttaa mallinnusprosessia huomattavasti sekä säästää kustannuksissa. Tästä syystä voimme tarjota palveluamme erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Palvelu tulossa pian! Kysy lisää…

Miksi virtuaalisisustus?

v

Tunnelma

Korkeatasoisilla kuvilla luodaan asunnosta laadukasta mielikuvaa ja autetaan näin ostopäätöksen syntymistä. Sisustettujen kuvien avulla ostajaehdokas pystyy paremmin kuvittelemaan asunnon omaksi kodikseen.

Tilan mittasuhteet

Kalusteet auttavat hahmottamaan eri tilojen mittasuhteet. Tämä on erityisen tärkeää juuri kalustamattomissa huoneistoissa.

Laatu

Tuottamamme kuvat ovat korkealaatuisia ja ne soveltuvat niin web-, kuin painettuunkin käyttöön (esitteisiin yms.).

Vaivattomuus

Valmiit virtuaalisesti sisustetut kuvat saat nopeasti ja helposti.

Myyntiaika

Laadukkaalla myyntiaineistolla on tutkitusti positiivinen vaikutus asuntojen ja kiinteistöjen myyntiaikaan. Virtuaalisisustus nopeuttaa myyntiprosessiasi!

Hinta-laatusuhde

Virtuaalisisustus on perinteiseen asunnon stailaukseen verrattuna erittäin kustannustehokas vaihtoehto.

Referenssiasunnot

Toimintamalli

Valokuvaus

Ensin asunto valokuvataan. Voit käyttää omaa luottovalokuvaajaasi tai tilata valokuvauksen meiltä. Parhaan lopputuloksen saamiseksi valokuvien tulisi olla ammattilaisen ottamia korkealaatuisia valokuvia.

Virtuaalinen sisustus

Valokuvat sisustetaan 3D-kalusteilla mahdollisimman realistisesti ja korkeatasoisesti, sinun toiveet huomioiden. Tämä vaihe kestää 1-3 työpäivää.

Valmis!

Valmiit kuvat toimitetaan sinulle. Saat käyttää kuvia vapaasti parhaaksi katsomallasi tavalla.

Hinnoittelu

Asunto XL

Virtuaalisisustettavia kuvia yli 5kpl
140€/kuva (sis. alv.)

Riku Haaramäki

Graphic Designer

aito_phone_graphics     +358 505282914
Social Media     toimisto@aitographics.fi

Y-tunnus: 2710945-2